ELS PRIMERS DIES

Els petits de l’escola, de l’aula de 3 anys, de la classe del Romaní, , ja porten unes setmanes junts, vivint intensament els primers moments, els primers contactes i converses, mica en mica es van coneixent i compartint bones i interessants estones de joc i d’aprenentatge.

Aquests primers dies han estat moments de molta sensibilitat vers el gran canvi que els petits estan vivint, tot és nou per ells i elles i ho demostren de moltes maneres, amb nervis, riures, i també algunes llàgrimes.



El nostre dia a dia es caracteritza per intentar mantenir un ambient relaxat i de calma, anant introduint algunes normes de convivència i de respecte, ja que són molts nens i nenes a la classe i cadascú ha de tenir el seu espai i moment per anar agafant confiança en les mestres i amb la resta de companys.



Per facilitar això fem entrada relaxada, així les mestres tenim l’oportunitat de saluda a cada infant com cal, amb temps, respectant el seu ritme. També està sent un bon moment de retrobament amb els propis companys, es saluden, s’ajuden, xerren, juguen.
En aquestes estones els petit poden jugar amb les diferents propostes de la classe lliurement.



Estones de pati: les estones de pati són ideals per a organitzar un altre tipus de joc lliure, els petits al pati poden córrer, cridar i jugar amb unes joguines diferent de la classe, és una bona estona per establir noves relacions entre companys i enfortir les ja presents.




 





La rotllana: a la classe

tenim un espai per a poder

reunir-nos asseguts en la

rotllana i estar una estona

compartint històries, contes, converses. Durant els primers dies la rotllana la fèiem en petit grupets convidant als infants, mica en mica s’han anant afegint cada dia més infants, encuriosits per propostes atractives i cuidades.

Seguiu aquest enllaç per veure més fotos: 

Els primers dies



Comentaris